Σχετικά με την GE Healthcare

H GE Healthcare προσφέρει καινοτόμες ιατρικές τεχνολογίες και υπηρεσίες, οι οποίες διαμορφώνουν μια καινούρια εποχή στη φροντίδα των ασθενών.

Η μεγάλη μας εμπειρία στις τεχνολογίες ιατρικής απεικόνισης και επικοινωνίας, την ιατρική διάγνωση, τα συστήματα παρακολούθησης ασθενών, την ανακάλυψη φαρμάκων, τη βιοφαρμακευτική, τις υπηρεσίες για τη βελτίωση της απόδοσης και την εφαρμογή αντίστοιχων λύσεων βοηθούν τους πελάτες μας να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες φροντίδας σε περισσότερους ανθρώπους με χαμηλότερο κόστος σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με ηγετικές εταιρείες στον τομέα της υγείας, σε μια προσπάθεια να επιτύχουμε την απαιτούμενη αλλαγή πολιτικής για την υλοποίηση βιώσιμων συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης.

Η GE δραστηριοποιείται ήδη από το 1976 στον τομέα της υγείας στην ελληνική αγορά και από το 2009 η GE Healthcare Α.Ε. αποτελεί το διοικητικό κέντρο ολόκληρης της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Eδρεύει στο Μαρούσι, Αθήνα, aπασχολεί 120 εργαζομένους και είναι υπεύθυνη για τη διακίνηση και εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων καθώς και για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. 

Η συμβολή της εταιρείας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είναι μεγάλη αφού προσελκύει νέα κεφάλαια εξωτερικού στο χώρο της υγείας και τα τελευταία πέντε χρόνια έχει συνεισφέρει πάνω από 20 εκατ. σε ασφαλιστικές εισφορές, μισθούς και πληρωμές προμηθευτών. Επιπλέον, η GE Healthcare Α.Ε. προσφέρει κοινωνικά στηρίζοντας το έργο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων όπως οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, οι Γιατροί του Κόσμου και οι Γιατροί του Αιγαίου. 

Προϊόντα

Η GE Healthcare παρέχει πρωτοποριακές ιατρικές τεχνολογίες και συστήματα σε κάθε στάδιο φροντίδας του ασθενούς, από την διαγνωστική απεικόνιση εξετάσεων ρουτίνας μέχρι το κρίσιμο  στάδιο της εντατικής θεραπείας.

Healthcare Systems: Συστήματα μοριακής απεικόνισης (PET/CT, γ-κάμερα), μαγνητικοί τομογράφοι (ΜR), αξονικοί τομογράφοι (CT), ακτινολογικά συστήματα, ψηφιακοί μαστογράφοι, υπερηχογράφοι, αγγειογραφικά συστήματα, ηλεκτροκαρδιογράφοι (ECG), συστήματα μέτρησης οστικής πυκνότητας, θερμοκοιτίδες, αναπνευστήρες, αναισθησιολογικά μηχανήματα, παρεμβατική ακτινολογία και διαγνωστική καρδιολογία.

Surgery: Κορυφαίος κατασκευαστής φορητών ακτινοσκοπικών συστημάτων απεικόνισης (C-ARM) που προσφέρουν λύσεις χειρουργικής απεικόνισης σε πληθώρα κλινικών απεικονιστικών ειδικοτήτων. 

Life Sciences: Σκιαγραφικά και ραδιοφάρμακα καθώς και τεχνική και επιστημονική υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας των κυττάρων και της ανακάλυψης φαρμάκων.

Healthcare IT: Ολοκληρωμένες λύσεις/ πληροφοριακά συστήματα διασύνδεσης των υποδομών υγείας (ιατρών, κέντρων υγείας κλπ) με στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση των δεδομένων του ασθενούς (PACS, RIS/HIS κλπ).

Υπηρεσίες

Συντήρηση & Τεχνική υποστήριξη Συστημάτων: Τεχνικές υπηρεσίες από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και προϊόντα με στόχο την πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων, όπως η πρωτοποριακή υπηρεσία (πλατφόρμα) διάγνωσης και αποκατάστασης απο απομακρυσμένη θέση (InSite) που αποκαθιστά το 50% των προβλημάτων από απόσταση. Επιπλέον με την μοναδική υπηρεσία OnWatch, η οποία ειναι διαθέσιμη πλέον για τα περισσότερα συστήματα, το ίδιο το σύστημα πραγματοποιεί συνεχώς αυτοδιαγνώσεις και στέλνει ενημερωτικά στοιχεία στην τεχνική μας υπηρεσία ώστε να μειώνεται ο χρόνος μη λειτουργίας των συστημάτων.

Asset Management: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες που σχετίζονται με την ορθολογικότερη διαχείριση, την αύξηση της παραγωγικότητας και την ασφαλέστερη  λειτουργία των συστημάτων (AssetPlus, iCenter), καθώς επίσης και  το βραβευμένο λογισμικό1 DoseWatch για τη διαχείριση της δόσης των ασθενών , βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα την χρήση του συστήματος.

Επιμορφωτικά Προγράμματα: Προγράμματα εκπαίδευσης που στοχεύουν στην άρτια κατάρτιση των πελατών σε βάθος χρόνου, όχι μόνο τεχνικής φύσεως αλλά προτίστως σε κλινικές εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και εξ αποστάσεως.

Πελάτες & Στρατηγικές Συνεργασίες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας τυγχάνουν της εμπιστοσύνης μεγάλων δημόσιων και πανεπιστημιακών νοσοκομείων, ιδιωτικών κέντρων, κλινικών, ιατρείων, φαρμακευτικών και βιοτεχνολογικών εταιρειών. Παράλληλα, η GE Healthcare ΑΕ επενδύει σε επιστημονικές και ερευνητικές συνεργασίες με τα σημαντικότερα διαγνωστικά κέντρα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όπως το Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, το μοναδικό δημόσιο γυναικολογικό νοσοκομείο στην Ελλάδα το οποίο διαθέτει ψηφιακό μαστογράφο πρώιμης και έγκυρης διάγνωσης με περιορισμένη χρήση βιοψίας. Όσον αφορά στους υπερηχοτομογράφους, η GE έχει εξοπλίσει τις περισσότερες πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας, πολλά νοσοκομεία και σχεδόν όλα τα ιδιωτικά κέντρα. Συνολικά η ελληνική εγκατεστημένη βάση συστημάτων ξεπερνά τις 3.000 γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο σημαντικές ελληνικές εταιρείες στον κλάδο της υγείας ενώ πολλά από τα συστήματα που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα αποτελούν σημεία αναφοράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Αξιοποιώντας δεδομένα και αναλύσεις από υλισμικά, λογισμικά και την βιοτεχνολογία, η GE Healthcare αποτελεί επιχείρηση της GE (NYSE: GE) αξίας $19 δις η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας. Όντας ένας από τους κυριότερους προμηθευτές εξοπλισμού ιατρικής απεικόνισης, με ιστορία περισσότερων από 100 χρόνων στην βιομηχανία και πάνω από 50,000 εργαζομένους σε 100 χώρες, μεταμορφώνουμε τις υπηρεσίες υγείας προσφέροντας καλύτερα αποτελέσματα για τους παρόχους και τους ασθενείς. Ακολουθήστε μας στο Facebook, στο LinkedIn και στο The Pulse για τα τελευταία νέα.


1 - Frost & Sullivan Best Practices Award 2016

Συνδεθείτε μαζί μας


Περισσότερες πληροφορίες