ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Βοηθάμε τους ιατρούς να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς τους.

Ως κορυφαία εταιρεία στην καινοτομία ιατρικής και διαγνωστικής τεχνολογίας, η GE HealthCare παρέχει τη δυνατότητα σε κλινικούς ιατρούς να λαμβάνουν ταχύτερες αποφάσεις κατόπιν περισσότερης ενημέρωσης, μέσω έξυπνων συσκευών, ανάλυσης δεδομένων, εφαρμογών και υπηρεσιών που υποστηρίζονται από τη δική της πλατφόρμα νοημοσύνης Edison. Δεσμευόμαστε να προάγουμε μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, η οποία διαπνέεται από τις ακλόνητες αρχές του σεβασμού, της διαφάνειας και της ενσωμάτωσης.

1 δισ.

επενδύονται σε Ε&Α ετησίως

300 χιλ.

Καθημερινή υποστήριξη ασθενών με χρήση της τεχνολογίας απεικόνισης της GE HealthCare

4 εκ.

Συσκευές απεικόνισης, φορητές συσκευές, συσκευές διάγνωσης και παρακολούθησης σε όλο τον κόσμο

2 δισ. +

Ετήσια διαχείριση σαρώσεων ασθενών από την τεχνολογία της GE HealthCare

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΥΓΕΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

Για περισσότερα από 100 χρόνια, συμβάλλουμε στη βελτίωση των εκβάσεων των ασθενών μέσω κορυφαίων λύσεων τεχνολογίας και άριστης τεχνογνωσίας του κλάδου.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εργαζόμαστε για να λύσουμε τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην υγειονομική περίθαλψη που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και οι κλινικοί γιατροί σήμερα και στο μέλλον. Μαζί, όχι μόνο χτίζουμε ένα πιο υγιές μέλλον, αλλά ζούμε με σκοπό να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου η υγειονομική περίθαλψη δεν έχει όρια.

50 εκατ.

εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο

160+

χώρες παγκοσμίως

11 εκατ.+

διπλώματα ευρεσιτεχνίας χορηγήθηκαν παγκοσμίως

ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κάθε φωνή κάνει τη διαφορά και κάθε διαφορά δημιουργεί έναν πιο υγιή κόσμο.

Στην GE HealthCare, πιστεύουμε στην αξία της μοναδικής μας ταυτότητας, του υποβάθρου και των εμπειριών μας. Μέσω της αποδοχής ποικίλων προοπτικών, είμαστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να συμβάλλουμε στη βελτίωση των ζωών τις κρίσιμες στιγμές και για τη δημιουργία ενός πιο υγιούς κόσμου.  
 • Νέα και Μέσα

  Μάθετε όλα τα τελευταία νέα και τα δελτία τύπου από την GE HealthCare, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας με τα μέσα.
   
 • Εργαστείτε μαζί μας

  Στην GE HealthCare, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν πιο υγιή κόσμο μέσα από πρωτοποριακές λύσεις και την προσφορά ευκαιριών για εμάς, τους πελάτες μας και τους ασθενείς τους.
 • Πόροι εργαζομένων

  Δεσμευόμαστε να προάγουμε μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι νιώθουν ελεύθεροι να καταβάλλουν την καλύτερή τους προσπάθεια, επειδή νιώθουν την αποδοχή, τον σεβασμό και την εκτίμηση των άλλων. Μαζί, μπορούμε να ενισχύσουμε τον αντίκτυπό σας, στη σταδιοδρομία σας, στο έργο που επιτελείτε και στον κόσμο της υγειονομικής περίθαλψης.

Έχετε κάποια ερώτηση; Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.