Πληροφορίες για εμάς

Δίνοντας χώρο στην ανθρώπινη πλευρά της υγειονομικής περίθαλψης

Στην GE HealthCare, η καινοτομία ανοίγει μπροστά μας νέες δυνατότητες. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να εκπληρώσουμε το μέγιστο δυναμικό της υγειονομικής περίθαλψης μέσω πρωτοποριακής ιατρικής τεχνολογίας, έξυπνων συσκευών και λύσεων φροντίδας. Καλύτερα εργαλεία για την παροχή καλύτερης φροντίδας ασθενών. Μαζί, όχι μόνο χτίζουμε ένα πιο υγιές μέλλον, αλλά ζούμε με σκοπό να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου η υγειονομική περίθαλψη δεν έχει όρια.

1 ΔΙΣ.

επενδύονται σε Ε&Α ετησίως

300 ΧΙΛ.

Καθημερινή υποστήριξη ασθενών με χρήση της τεχνολογίας απεικόνισης της GE HealthCare

4 ΕΚ.

Συσκευές απεικόνισης, φορητές συσκευές, συσκευές διάγνωσης και παρακολούθησης σε όλο τον κόσμο

2 ΔΙΣ. +

Ετήσια διαχείριση σαρώσεων ασθενών από την τεχνολογία της GE HealthCare

Καινοτομία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης

Παγκόσμια κλίμακα, τοπικές ανάγκες

Φροντίδα ακριβείας

Βιώσιμες προσεγγίσεις

Η καινοτομία της GE HealthCare δίνει τη δυνατότητα για παροχή απλής, σχετικής και ακριβούς φροντίδας.

Γνωρίστε την ομάδα ηγεσίας μας

Η εταιρεία μας διοικείται από μια ομάδα στελεχών που πιστεύουν στη σημασία που έχει η GE HealthCare για τα ενδιαφερόμενα μέρη της σε όλο τον κόσμο. Ηγούνται με το όραμα της εταιρείας μας για την επόμενη εποχή της υγειονομικής περίθαλψης.

«Καθώς εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε έναν κόσμο στον οποίο η υγειονομική περίθαλψη δεν θα έχει όρια, πρέπει να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα είναι τόσο μοναδικά όσο οι ασθενείς και οι φροντιστές που εξυπηρετούμε. Αυτό θα το επιτύχουμε αποδεχόμενοι διάφορες ομάδες που υποστηρίζουν και σέβονται τις προοπτικές και τις διαφορές η μία της άλλης. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται αποδεκτοί, ότι τους σέβονται και τους εκτιμούν, έχουμε τη δύναμη να ανταποκριθούμε στις πιο πιεστικές προκλήσεις στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και να βελτιώσουμε τις εκβάσεις των ασθενών σε όλο τον κόσμο.»

Abigail Epane-Osuala, Διευθύντρια Τμήματος ποικιλομορφίας, ισότητας και συμπερίληψης και Στρατηγικών πρωτοβουλιών ΑΔ

Ένας εταιρικός σκοπός που εφαρμόζουμε έμπρακτα και καθημερινά

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου η υγειονομική περίθαλψη δεν έχει όρια. Μαζί, ψηφιοποιούμε την υγειονομική περίθαλψη, προωθώντας την παραγωγικότητα για να βελτιώσουμε τη ζωή των ασθενών και δημιουργώντας ουσιαστικές δυνατότητες για τους φροντιστές, τα συστήματα υγείας και τους ερευνητές σε όλο τον κόσμο.

50 ΕΚΑΤ.

Συνάδελφοι σε όλο τον κόσμο

160+

χώρες παγκοσμίως

11 ΕΚΑΤ.+

διπλώματα ευρεσιτεχνίας χορηγήθηκαν παγκοσμίως

Έχετε κάποια ερώτηση; Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.